kinegoekint | Fits like a bike
21570
page-template-default,page,page-id-21570,sfsi_actvite_theme_default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ambieer je een vaste stek in het profpeloton of wil je elke zondag genieten met vrienden en een paar uurtjes door de polders klieven?
Eén vraag telt voor elk type fietser: comfortabel en pijnvrij op de fiets zitten. Met andere woorden, bikefitting heeft zijn meerwaarde voor zowel competitieve als recreatieve fietsers.

In tegenstelling tot wat vaak verondersteld wordt horen tintelende vingers, nek- of rugpijn, zadelpijn en dergelijke meer, niet standaard bij het fietsen op een koersfiets.
Deze klachten hebben vaak een externe oorzaak die aangepakt kan worden via de juiste aanpassingen aan de fiets, of via het juiste advies naar houding.

Wij gaan op zoek naar de juiste balans tussen de fiets en het lichaam. En in samenspraak met de fietser zoeken we een compromis tussen ambitie, comfort en efficiëntie.HOE GAAN WE TE WERK

Bij een bikefitting gaat het erom de fiets aan te passen aan het lichaam van de fietser, en niet andersom. We starten dan ook altijd met een kennismakingsgesprek waarbij we onder meer polsen naar huidige of voorgaande klachten, zowel op als naast de fiets.

Hierop volgt dan ook een volledige screening van het lichaam van de fietser.

Pas nadat we uw lichamelijke karakteristieken in kaart gebracht hebben, beginnen we met het opmeten van de fiets, en daaropvolgend het analyseren van uw positie op de fiets.

Na het uitmeten van uw positie en de initiële afmetingen van de fiets, gaan we op zoek naar jouw ideale nieuwe positie.

Door onder andere de hoogte van het zadel, het stuur, de schoenplaatjes of andere onderdelen van de fiets te gaan aanpassen, trachten we tegemoet te komen aan de vraag van de fietser. Dit kan gaan om een pijnklacht of gevoel van verminderd comfort, maar evenzeer het verhogen van de kracht of aërodynamica…TARIEVEN

Full Bikefit: € 150*

De Full Bikefit is een grondige en dynamische analyse van jouw positionering op je racefiets.

*deze prijzen zijn exclusief de aankoop van materialenWAT NEEM JE MEE

  • Koersfiets in propere staat
  • Fietsschoenen 
  • Fietstenue